Maartje van Druyten

Mijn naam is Maartje en begin 2014 ben ik gestart met Hier & Nu Comfortfood; uit liefde voor koken en voor mooie, verse producten. Al vanaf jongs af aan ben ik veel in de keuken te vinden. Begonnen als klein meisje naast mijn moeder en inmiddels als zelfstandig werkend kok voor mijn bedrijf. Thuis kook ik ook nog altijd even graag voor mijn vrouw Linda en zoon Habib.

Koken is mijn passie, graag met groenten uit eigen tuin en anders graag zelf bij elkaar gescharreld op de markt of bij lokale boerderijwinkels. Ik word blij van volle, rijpe tomaten en bossen met geurige kruiden. De prachtige structuur en kleur van zoiets moois als een Romanesco doen mij nog steeds verwonderen en je kunt me wakker maken voor een snee versgebakken brood met èchte roomboter. Ik ben wat je noemt een vakidioot, foodjunkie, keukenmonster, kookgek pur sang!

Hier & Nu verwijst naar producten uit het seizoen, maar meer nog naar in het hier en nu zijn door te genieten van lekker eten en je niet te laten afleiden door de snelheid van de dag. Eten is niet alleen om ons te voeden, maar ook om ons te verwarmen, te verwennen en vóóral om van te genieten. Het liefst met anderen en daarom wil ik mijn passie delen via Hier & Nu Comfortfood.

Groet,

Maartje van Druyten

Meer weten over Hier & Nu Comfortfood of over mij? Neem gerust contact op!