Cookshop Arabisch

Een rijke, culinaire geschiedenis, talloze kleuren en geuren, verfijnde combinaties van smaken; de Arabische keuken is een waar avontuur voor alle zintuigen! Een keuken vol kleur, geur, prachtige ingrediënten en een keur aan kruiden en specerijen die onlosmakelijke zijn verweven met een Arabische maaltijd. Een keuken waar ik persoonlijk heel blij van word, juist door deze rijkdom aan mooie producten.

Wil je weten wanneer je Arabisch kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de Cookshop Arabisch maak je kennis met de traditionele hummus en de meer vernieuwende bietjes met munt, een tajine van kippendij met citroen en olijven, de “Koningin onder de voorgerechten” en nog meer verrassend lekkere combinaties die je het water in de mond doen lopen.

Cookshop Arabisch (incl. drank) € 62,50

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Heb je zin om met je vrienden Arabisch te komen koken?