Cookshop Italiaans

De Italiaanse keuken is een vermenging van diverse regionale keukens die van elkaar verschillen, maar wat in iedere regio wel hetzelfde is, is dat met een beperkt aantal verse ingrediënten de lekkerste gerechten worden gemaakt. De Italianen houden van verse ingrediënten die de allerbeste kwaliteit hebben; groenten en fruit worden daarom in het seizoen gegeten. Het credo van de Italianen is vers, vers en nog eens vers en daar word ik persoonlijk heel blij van!

Wil je weten wanneer je Italiaans kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de Cookshop Italiaans laat ik je zien dat je met maar een paar producten de lekkerste gerechten kunt maken, zolang je maar waakt over de kwaliteit van je producten. We koken samen een 3-gangenmenu. Zelfgemaakte pasta als voorgerecht en daarna een vis- of vleesgerecht met mooie contorni van groenten die op dat moment op hun lekkerst zijn.

Cookshop Italiaans (incl. drank) € 54,00

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Ook zo’n fan van de Italiaanse keuken en zin om hier om hier meer over te leren?