Cookshop Midden Oosten

De keuken van het Midden Oosten strekt zich uit over meerdere landen. Tijdens de cookshop Midden Oosten maak en eet je met name gerechten afkomstig uit Syrië, Israël  en Libanon; landen met rijke culinaire tradities, landen waarin de Joodse en Arabische keuken naast elkaar bestaan. Deze keukens kenmerken zich door een rijkdom aan kruiden en smaken, maar ook door traditie en verhalen.

Wil je weten wanneer je eten van het Midden Oosten kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de Cookshop Midden Oosten maak je kennis met de onmisbare en onmiskenbare ingrediënten die zo kenmerkend zijn voor deze keukens en hoe die te gebruiken. Ik leer je over sumak en za´atar, over hummus, oranjebloesemwater en falafel, maar ook over traditie, gebruiken en over nafas.

Cookshop Midden Oosten (incl. drank) € 62,50

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Ook zo’n fan van de keuken uit het Midden Oosten en zin om hier om hier meer over te leren?