Cookshop Tapas

Tapas is tegenwoordig al snel een verzamelnaam voor verschillende kleine hapjes, al dan niet uit Spanje, het land waar de tapa van origine vandaan komt. Maar wat zijn tapas oorspronkelijk? Zodra je in Spanje een bar of café binnenkomt, komen de verschillende overheerlijke geuren je tegemoet en voel je gelijk de Spaanse cultuur waar het allemaal om draait. Tapas zijn mini Spaanse gerechtjes, die variëren van een schaal olijven of amandelen tot aan gebakken inktvis of gebakken aubergine. Ideaal voor een feestje of borrel!

Wil je weten wanneer je Tapas kunt komen leren maken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de cookshop Tapas maak je, afhankelijk van de groepsgrootte, minimaal 8 verschillende tapas. Zowel warme als koude tapas, zowel de bekende patatas bravas als de minder bekende banderilla. En wat dacht je van een quesillo als nagerecht?

Tapas Cookshop (incl. drank) € 55,00

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Gezellig met je collega’s een tapas buffetje leren bereiden?