Cookshop Indiaas

De Indiase keuken is een van de oudste en rijkste ter wereld. Onder de Indiase keuken verstaat men de verschillende keukens van India want de grote verscheidenheid aan etnische, maatschappelijke en religieuze bevolkingsgroepen hebben hun weerslag op de Indiase keuken. In de Indiase keuken brengen geurende specerijen en kruiden het koken en eten op een hoger niveau. De masala’s zijn het echte geheim van de kok(kin) en laten de keuken geuren. Dat is geen eten meer, dat is smullen! De Indiase keuken; I’m loving it!

Wil je weten wanneer je Indiaas kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de Cookshop Indiaas komen een heleboel specerijen aan bod. Wat zijn bijvoorbeeld Garam Masala of asafoetida? We gaan aan de slag met verschillende recepten om zo onze eigen thali te maken. Dit betekent verschillende raita’s, chutney’s, pakora’s en curry’s. Niet alles is pittig, je zult leren dat het gaat om balans en de goede combinaties. En als je wilt, mag je net als de Indiërs, proberen alleen met je rechterhand te eten.

Cookshop Indiaas (incl. drank) € 62,50

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Durf jij de Indiase keuken aan…? Leer je eigen Thali maken.