Cookshop Thais

“Have you eaten yet?” Dit is vaak de eerste vraag die een Thai je stelt wanneer je hem tegenkomt. In Thailand staan eten en gastvrijheid hoog in het vaandel. De Thaise keuken combineert het beste van de Chinese en Indiase culinaire tradities. De keuken is zeer gevarieerd, waarbij tal van ingrediënten, kruiden en specerijen gebruikt worden. Veel gerechten krijgen dan ook de typische pittige smaak mee. Als je echter niet houdt van heet, hoef je maar ‘mai phet’ te zeggen, wat letterlijk vertaald ‘niet heet’ betekent.

Wil je weten wanneer je Thais kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de Cookshop Thais vertel ik je over de magische combi van sweet, sour, salty en spicy die in bijna elk gerecht wordt nagestreefd. Je maakt kennis met typische Thaise producten als verse kurkuma, kaffir lime en Holy Basil. De wok is je voornaamste gebruiksmiddel en natuurlijk mag de vijzel niet ontbreken. Jullie maken hierin je eigen currypasta en geloof me, dat is hard werken! Teamwork is the key!

Cookshop Thais (incl. drank) € 62,50

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Zin om als team je spierballen in te zetten voor een heerlijke currypasta?