Cookshop Paleo Bakken

Het Paleo voedingspatroon is er een zonder kunstmatige toevoegingen en bewerkte voedingsproducten, maar vooral een met voedsel in zijn puurste vorm! Dit betekent koken en eten zonder granen, dierlijke melkproducten, soja- en andere peulvruchten, suiker en alle andere bewerkte voeding. Wanneer je dit voor elkaar krijgt en vooral veel groente, fruit, vlees, vis, eieren, noten en zaden eet, zal je merken dat je gezondheid verbetert. Ik in ieder geval wel!

Wil je weten wanneer je Italiaans kunt komen leren koken? Bekijk dan de agenda.

Heb je toch liever een besloten cookshop met je collega’s, vrienden of familie? Neem dan contact op.

Tijdens de workshop Paleo Bakken maak je kennis met de alternatieve producten die je kunt gebruiken zodat je zonder bloem, suiker en melk ook lekker kunt bakken. Je gaat aan de slag met het maken van 4 verschillende baksels; koekjes, muffins, taart en zachte broodjes.

Paleo Bakken Cookshop € 45,00

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

De Cookshops vinden plaats vanaf 8 tot maximaal 12 personen in mijn eigen Kooklokaal in hartje Huissen; een keuken waarin je te midden van alle mooie wijnen van ’t Wijnhuys kookt en eet! De locatie is goed bereikbaar met de auto zowel als met openbaar vervoer en er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op 3 minuten lopen. Een kookworkshop duurt ca. 4 uur.

Wil jij meer leren over de lekkerste baksels, maar zonder kunstmatige toevoegingen en bewerkte voedingsproducten?