Bits & Bites

De Bits & Bites zijn de borrelhapjes van Hier & Nu Comfortfood. U kunt deze bestellen vanaf 10 personen en daarbij kiezen uit één van de verschillende thema’s of juist voor een combinatie van alles. Of u nu kiest voor Bits & Bites Bombay of Marrakech, u maakt uw feest of borrel met deze hapjes helemaal compleet!

Bits & Bites Bombay zijn Oosterse hapjes uit landen als India en Thailand, enkele voorbeelden: Krokant gebakken garnalen met chili-azijndip, kipspiesje met oosterse marinade of een mini-pizza met garnaal en mango.

Bits & Bites Florence zijn Mediterrane hapjes uit landen als Italië, Frankrijk en Spanje, enkele voorbeelden: Spaanse mini-tortilla met aardappel, knoflook en saffraan, gerookte-zalmpaté op een bieslook-pannenkoekje of gevulde vijgen met geitenkaas en parmaham.

Bits & Bites Marrakech zijn Arabische hapjes uit landen als Turkije en Marokko, enkele voorbeelden: gehaktballetjes met koriander in een pittige uien-tomatensaus, kaasflapjes met ricotta, feta en munt, komkommer met hummus en pijnboompitjes.

Natuurlijk mag u ook kiezen voor een combinatie van deze thema’s.

3 verschillende hapjes € 4,65 p.p.
5 verschillende hapjes € 7,25 p.p.
7 verschillende hapjes € 9,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

  • Vanaf 50 personen geldt een korting van € 0,50 p.p.
  • Indien gewenst is het mogelijk om rekening te houden met allergenen (gluten, lactose etc.). Hiervoor geldt een meerprijs van € 2,50 p/p.
  • Bezorgkosten: per kilometer heen en terug € 0,3o (incl. btw)

Een borrel op komst? Verwen uw gasten extra met onze Bits & Bites!