Cook@home

Gezellig eten met vrienden of familie, maar dan bij u thuis? Met de Cook@home van Hier & Nu Comfortfood kom ik, Maartje, als thuiskok een verrassend en uitgebreid gangendiner bij u verzorgen waarbij iedere gang bestaat uit meerdere elementen met verschillene smaken, kleuren en structuren.
Zelf kunt u gezellig bij uw gasten aan tafel blijven zitten en aan het eind van de avond rest u geen torenhoge afwas. Het enige wat u moet doen is ontspannen en genieten!

Geen gelegenheid en gezelschap zijn hetzelfde dus de inhoud van het menu bepalen wij in overleg. Zelf wil ik zoveel mogelijk producten van het seizoen gebruiken en ben ik altijd op zoek naar nieuwe smaken en uitdagingen op het bord.

Om kennis te maken en om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de keuken die ik ga gebruiken, kom ik graag van tevoren bij u thuis. De avond zelf maak ik waar mogelijk gebruik van uw eigen pannen en servies en wanneer dat niet kan, neem ik een en ander mee. Na uitserveren van het dessert, ruim ik alles netjes op en laat u verder alleen om gezellig na te tafelen met uw gasten.

3-gangen diner (incl. 1 amuse) € 47,50 p.p.
4-gangen diner (incl. 1 amuse) € 62,50 p.p.
5-gangen diner (incl. 1 amuse) € 75,00 p.p.
Supplementen:
extra amuse € 5,00 p.p.
kaasplateau voorafgaand aan dessert € 12,50 p.p.
kaasplateau in plaats van dessert € 5,00 p.p.
friandises vanaf 3 stuks per persoon € 5,25 p.p.

Prijzen zijn inclusief 9 % BTW

  • Indien gewenst is het mogelijk om rekening te houden met allergenen (gluten, lactose etc.). Hiervoor geldt een meerprijs van € 5,00 p/p.
  • Eenmalige kosten service wijnarrangement, naast de kostprijs van de wijnen € 25
  • Cook@home kan plaatsvinden vanaf een gezelschap vanaf 6 personen.
  • Reiskosten: per kilometer heen en terug € 0,30 (incl BTW)

Uw gasten laten genieten van een ongedwongen avond heerlijk tafelen in uw eigen omgeving, terwijl u zelf nergens omkijken naar heeft?